Witam,
Piszę z pytaniem dotyczącym zbliżającego się Łódzkiego Portu Gier.
Czy macie może w swoim zespole jedną osobę, która mogłaby tłumaczyć zasady naszych gier, które niedawno Wam przekazaliśmy (Zęby smoka, Sawanna, Wyprawa po skarb, Mistakos, Corner, Frog King)? Chodzi oczywiście o normalną płatną współpracę (stawkę ustalilibyśmy bezpośrednio z tą osobą). Zależałoby mi, aby osoba ta znała wszystkie powyższe gry, potrafiła wytłumaczyć zasady i była odpowiedzialna tylko za „obsługę” tych gier. Podesłalibyśmy jej koszulkę aby było widać za które gry odpowiada.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Jarosław Basałyga
Kierownik Produktu
Praca szuka człowieka na najbliższym ŁPGu majowym.
Praca szuka człowieka na najbliższym ŁPGu majowym.
Sprawa tak jak w mailu, piszcie do mnie priwa, a odpiszę człowiekowi.
- GoodNecromancer
- Przewodniczący SMF
Po pierwsze, ponawiam zapytanie - czy ktoś chciałby się poudzielać? Z tym że dobrze, by znał zasady tych gier...
Po drugie, mam nieco ambiwalentne - par excellence - odczucia w tej kwestii, bo zwykle mamy sami problemy, żeby przy dużej ilości uczestników eŁPeGa ogarnąć gry posiadane naszymi ludźmi, a tu by do tego trzeba obsługiwać te od człowieka gry "na wyłączność"...
Po drugie, mam nieco ambiwalentne - par excellence - odczucia w tej kwestii, bo zwykle mamy sami problemy, żeby przy dużej ilości uczestników eŁPeGa ogarnąć gry posiadane naszymi ludźmi, a tu by do tego trzeba obsługiwać te od człowieka gry "na wyłączność"...
Ostatnio zmieniony 2015-05-08, 18:11 przez GoodNecromancer, łącznie zmieniany 1 raz.
Necro
aka
Good Necromancer
aka
Good Necromancer