Uwaga:
Przenosimy się na nowy hosting, a co za tym idzie może być przez pewien czas niedostępne. Prawdopodobnie proces rozpocznie się jutro wieczorem. Mam nadzieję, że również jutro uda się go zakończyć.
Za utrudnienie przepraszam i proszę o cierpliwość.
Propozycje, usterki i uwagi
na forum
Moderator:Avalanche
Re: Propozycje, usterki i uwagi
Kto chce, znajdzie sposób. Kto nie chce, znajdzie powód.
Wybaczcie, że tyle to trwało. Trochę przyspałem z tym terminem przesiadki na nowy serwer. Największym opóźniaczem był jednak bank - nie spodziewałem się, że przelew może wędrować do odbiorcy przez półtora dnia...
Najważniejsze, że forum znowu działa. Tradycyjnie - jeśli zauważycie, że coś jest nie halo to dawajcie znać, chociaż wszystko zostało przeniesione jeden do jednego, wiec nie powinno się nic zepsuć. Jeszcze w tym miesiącu chciałbym zrobić mała aktualizację skryptu, ale nie będzie się to wiązało z przerwą w działaniu forum.
Najważniejsze, że forum znowu działa. Tradycyjnie - jeśli zauważycie, że coś jest nie halo to dawajcie znać, chociaż wszystko zostało przeniesione jeden do jednego, wiec nie powinno się nic zepsuć. Jeszcze w tym miesiącu chciałbym zrobić mała aktualizację skryptu, ale nie będzie się to wiązało z przerwą w działaniu forum.
- GoodNecromancer
- Przewodniczący SMF
Na razie testuję i wszystko u mnie chodzi OK.
Necro
aka
Good Necromancer
aka
Good Necromancer
Jak być może zauważyliście mieliśmy małą usterkę i forum od wczoraj wyglądało dziwnie. Nie wiem jeszcze co było przyczyną. Mogę Was uspokoić, że nie była to kwestia związana z bezpieczeństwem, wirusami itp. Po prostu pewne rzeczy wyglądały do kitu. Pogrzebałem trochę w stylach i większość rzeczy udało się naprawić, tj:
Edit: Już wiem co się zadziało. Nasz hosting przeszedł na nowszą wersję PHP. W niedalekiej przyszłości będziemy musieli zaktualizować nasze forum i wtedy wszystko będzie cacy. Ale to jeszcze... nieprędko ;)
- rozjechany nagłówek strony
- Pole edycji (Pełny edytor i podgląd)
- Ikonki przy subforach
- Wygląd listy wiadomości prywatnych
Edit: Już wiem co się zadziało. Nasz hosting przeszedł na nowszą wersję PHP. W niedalekiej przyszłości będziemy musieli zaktualizować nasze forum i wtedy wszystko będzie cacy. Ale to jeszcze... nieprędko ;)